Boodschappen doen voor een feestje

Je kent het vast wel, je zoon is jarig en hij gaat weer een feestje organiseren. Op het feestje komen er 30 mensen. Je kijkt in je voorraadkast en je ziet dat alles op is. Alle inkopen moeten dus nog gedaan worden. Maar hoe zorg je ervoor dat je een top feestje kan geven zonder dat je dingen te kort hebt? In dit artikel ga ik je handige boodschappen tips geven. 

Weet wat je gaat maken
Heb jij nog leuke recepten die je wilt gaan maken voor het feestje? Schrijf ze uit in een notitieboekje. Zo krijg je een handig overzicht van wat voor lekkers je allemaal gaat bereiden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Dit overzicht helpt je ook tijdens de voorbereidingen en het boodschappen doen. Tijdens het boodschappen doen kan je gewoon lekker alles afstrepen.

Reclamefolders
Je gaat boodschappen doen voor een grote partij. Het is handig om verschillende supermarkten met elkaar te vergelijken. Je zult merken dat dit heel veel geld kan schelen. Sommige supermarkten hebben fikse aanbiedingen. Wat ook fijn is dat je ook voor die leuke zegeltjes en acties kan sparen! 

Hulp
Boodschappen voor zoveel man kost natuurlijk veel werk. Vraag je zoon of je vriendin lekker mee. Dit maakt het natuurlijk veel gezelliger en het kost ook nog eens minder werk. Heb jij echt geen zin om boodschappen te doen? Je kan ook een catering partij inschakelen. Catering Amsterdam regelt de catering van top tot teen. Zo hoef jij de boodschappen en de gerechten niet meer zelf te doen. 

Ik hoop dat ik je een beetje op weg geholpen heb met deze tips!

Plaats een reactie